FilipXD112
Počet príspevkov : 81 Join date : 14.04.2009 Age : 29 Bydlisko : Prešov
| Predmet: Pokec O ogame Po apríl 20, 2009 2:40 am | |
| pridal som to do sekcie pokec, pretože som pri prehliadke fora zistil, že dosť užívateľov píše otázky na hru do úplne odlišných tém ktoré s otazkou nesuvisia... TO JE SPAM (hehe to mi pripomenulo TO JE SPARTA xDDD), to sa moji mily na vacsine for tresta banom...moze sa tam posielat uplne vsetko co sa týka hry od vysvetlovania pojmov ako fleetsave az po diskusiu o hracoch a alianciach tema je uz vytvorena len chcem vediet ci sa to oplati a ci ste ochotni tam prispievat.
Naposledy upravil FilipXD112 dňa Po apríl 20, 2009 9:18 am, celkom upravené 1 krát. | |
|
Spravce Rene Admin
Počet príspevkov : 153 Join date : 25.03.2009 Age : 26 Bydlisko : bojnicky
| Predmet: Re: Pokec O ogame Po apríl 20, 2009 5:11 am | |
| pridal som to do sekcie pokec, pretože som pri prehliadke fora zistil, že dosť užívateľov píše otázky na hru do úplne odlišných tém ktoré s otazkou nesuvisia... Exclamation TO JE SPAM Exclamation (hehe to mi pripomenulo TO JE SPARTA xDDD), to sa moji mily na vacsine for tresta banom...moze sa tam posielat uplne vsetko co sa týka hry od vysvetlovania pojmov ako fleetsave az po diskusiu o hracoch a alianciach
tema je uz vytvorena len chcem vediet ci sa to oplati a ci ste ochotny tam prispievat.
rene:noo nekedi mas pravdu ale nwm ci je to good napad | |
|
FilipXD112
| Predmet: Re: Pokec O ogame Po apríl 20, 2009 7:25 am | |
| podla mna je...teraz pred chvilou som pozeral oznamenia kde maju byt skoro cisto adminske prispevky a uz aj tam sa rozoberaju lode ...opat janos s matejom xD. | |
|
matejharcar
Počet príspevkov : 600 Join date : 27.03.2009 Age : 29 Bydlisko : normalne Presov momentalne Antverpy v Belgicku
| Predmet: Re: Pokec O ogame Ne apríl 26, 2009 4:02 am | |
| filip......kukni sa kolko OT prispevkov je v prehrach odpadnes tam v daktorych vlaknach 2 OT strany....ja som hovoril ze OT ale mna nikto nikdy nepocuva kurnik.....a zacina furt janoz a ne zeby do pokecu hodil nove vlakno ne...zacne tam spamovat a hadzat OT a chudaci admini.....bodaj ho banli XD | |
|
FilipXD112
| Predmet: Re: Pokec O ogame Ne apríl 26, 2009 9:13 am | |
| ved o tom doteteraz tocim xD | |
|
matejharcar
Počet príspevkov : 600 Join date : 27.03.2009 Age : 29 Bydlisko : normalne Presov momentalne Antverpy v Belgicku
| Predmet: Re: Pokec O ogame Ne apríl 26, 2009 2:08 pm | |
| nerozumiem celkom...o com? | |
|
FilipXD112
| Predmet: Re: Pokec O ogame Po apríl 27, 2009 8:37 am | |
| o tom ze su v temach nezmyselne Off topic prispevky | |
|
matejharcar
| Predmet: Re: Pokec O ogame Po apríl 27, 2009 11:19 am | |
| to je pravda skoda ze ich potom admini nemazu...asi neni take pravo tu na fore....a okrem toho aj toto zavana OT takze...sa podme bawit o tom co a ako s OGame..ak niekto nieco newie tak sa kuknite pls do mojho vlakna Par uzitocnych stranok najdete tam viac nez par linkov na rozne dost uzitocne stranky takze uz prosim nespamujte otazkami ktorych odpovede na tych strankach najdete ku strankam je aj popis takze viete ktoru vam treba........howgh! | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Pokec O ogame | |
| |
|